Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ele silah almak

Rüyada ele silah almak

Rüyada ele silah almak bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada ele silah almak gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız konuların ne derece riskli olduklarını düşünmeden hemen atılmak cesaretine sahipsiniz.

Rüyada silahı eline almak beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada elinde silah olmak elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, başka alanlara yöneleceğine inanılır.

Rüyada çocuğun elinde silah görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin elinde silah görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eli silahlı birini görmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine işaret eder.

Rüyada eli silahlı asker görmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının elinde silah görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına delalettir.

Rüyada elinde silahlı asker görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments