Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini silahla öldürmek

Rüyada eşini silahla öldürmek

Rüyada eşini silahla öldürmek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, para ve makam sahibi olacağına delalettir.

Rüyada eşini silahla öldürmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik iş yolculukları, haberler ya da tahmin etmediğiniz konuklar sizi ziyarete gelebilir.

Rüyada eşini silahla öldürmek işinin gücünün de hep rast gideceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada eşini silahla görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşine silah çekmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, rahat bir hayata adım atacağına inanılır.

Rüyada eşinin elinde silah görmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına delalet eder.

Rüyada eşinin silahla vurulduğunu görmek endişelerinin yerini umudun alacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla öldürülmeye çalışılmak gıybet edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine delalettir.

Rüyada düşmanını silahla öldürmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada silahla adam öldürmek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments