Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin silahla vurulduğunu görmek

Rüyada eşinin silahla vurulduğunu görmek

Rüyada eşinin silahla vurulduğunu görmek yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Sizden, karşınızdakine verdiğiniz önemi kanıtlamanız istenebilir.

Rüyada eşinin silahla vurulduğunu görmek neşesini kaçıracağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine yorulur.

Rüyada sırttan silahla vurulmak neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına işarettir.

Rüyada taramalı silahla vurulmak yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, işinde de hep başarılı olacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına alamet eder.

Rüyada silahla vurulmak ölmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada silahla göğsünden vurulmak yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada kafadan silahla vurulmak ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına alamet eder.

Rüyada karnından silahla vurulmak maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, helal rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada topuğundan silahla vurulmak mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments