Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde silah olan birini görmek

Rüyada elinde silah olan birini görmek

Rüyada elinde silah olan birini görmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada elinde silah olan birini gördüyseniz:

  • Bazı konularda size baskı uygulamaya veya size kendi isteklerini yaptırmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada sevgilinin elinde silah görmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, yeni işlere girişileceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada askerin elinde silah görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının elinde silah görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanın elinde silah görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, şeref ve haysiyetin artacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının elinde silah görmek bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, para kazanmaya, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde silah tutmak işlerin rayından çıkacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde silahla gezmek uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, daha çok iş yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi elinde silah görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, donanımlı kılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments