Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini silahla görmek

Rüyada eşini silahla görmek

Rüyada eşini silahla görmek bir süre belini doğrultamayacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, aile saadetinin de artacağına delalet eder.

Rüyada eşini silahla gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı planlar, işler veya ilişkiler daha etkin veya disiplinli yöntemler kullanmanız durumunda olumlu sonuç verebilir.

Rüyada eşinin elinde silah görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Rüyada eşine silah çekmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin silahla vurulduğunu görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini silahla görmek herkesten ileriye gideceğine, koyu sohbetler edeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini silahla öldürmek başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına delalettir.

Rüyada silahlı askere gitmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kardeşini silahla öldürmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla öldüğünü görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments