Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşine silah çekmek

Rüyada eşine silah çekmek

Rüyada eşine silah çekmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, nimetin ve kazancın artacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine rivayet eder.

Rüyada eşine silah çekmek gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermek için lüks şeyler almak veya çok para harcamak zorunda değilsiniz.

Rüyada eşine silah çekmek parasız günler geçireceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada birine silah çekmek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine delalettir.

Rüyada birisine silah çekmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına alamet eder.

Rüyada düşmana silah çekmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, içsel güvensizliklerinize delalet eder.

Rüyada silah çekmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine inanılır.

Rüyada eşinin dişini çekmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına alamet eder.

Rüyada eşini çekmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin saçını çekmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments