Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin dudağından öpmek

Rüyada eşinin dudağından öpmek

Rüyada eşinin dudağından öpmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada eşinin dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor sonuçları olduğu şekilde kabul etmeniz gerekebilir.

Rüyada eşinin dudağından öpmek mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini dudaktan öpmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, geçiminin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının dudağından öpmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada bir kadının dudağından öpmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, en küçük sorunda parlayacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin dudağından öpmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada kızı dudaktan öpmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine alamet eder.

Rüyada birini dudaklarından öpmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments