Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini dudaktan öpmek

Rüyada eşini dudaktan öpmek

Rüyada eşini dudaktan öpmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, onlarla ayrı düşeceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine alamet eder.

Rüyada eşini dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Genelde oldukça olumlu diyaloglar içerisinde olabileceğiniz bir bayram sürecindesiniz.

Rüyada eşini dudaktan öpmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, yanlış adımlar atacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada eşinin dudağından öpmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşı dudaktan öpmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada dudaklarından öpmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi dudağından öpmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, işlerinin gerileyeceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine tabir olunur.

Rüyada dudaktan öpmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına yorulur.

Rüyada kuzenini dudaktan öpmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına yorulur.

Rüyada kadının dudağından öpmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments