Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini dudaklarından öpmek

Rüyada birini dudaklarından öpmek

Rüyada birini dudaklarından öpmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, onlara galip geleceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına tabir olunur.

Rüyada birini dudaklarından öpmek gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz şeyleri sadece erteleyebilirsiniz, ortadan kaldıramazsınız.

Rüyada bebeğin dudağından öpmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ünlü birini dudaktan öpmek doğru adımlar atacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin dudağından öpmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada birinin dudağından öpmek şansının da açık olacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini dudaklarından öpmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisinin dudağından öpmek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşı dudaktan öpmek kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments