Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadının dudağından öpmek

Rüyada bir kadının dudağından öpmek

Rüyada bir kadının dudağından öpmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, düzeninin bozulacağına, kindar olacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına delalettir.

Rüyada bir kadının dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Olaylar yatıştıktan sonra, ne yönlü bir tavır alacağınızı belirleyebilirsiniz.

Rüyada kadını dudağından öpmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada kadını dudaktan öpmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, düşmanlarını bile affedeceğine delalet eder.

Rüyada bir kadını dudaklarından öpmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadınla dudaktan öpmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bir kadını dudağından öpmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kadının dudağından öpmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadının dudağından öpmek hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını dudağından öpmek insanları kıracağına ve üzeceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments