Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, paraya ve mala kavuşacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Arkadaş veya akrabalarınızla biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, evlenme yolunda adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek maddi yükümlülüklerinin artacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, esenleyeceğine alamet eder.

Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek eski enerjisini bulacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızın dudağından öpmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına yorulur.

Rüyada bir kızı dudaktan öpmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızı dudağından öpmek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, çok günah işleyeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına inanılır.

Rüyada bi kızı dudağından öpmek kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments