Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının dudağından öpmek

Rüyada arkadaşının dudağından öpmek

Rüyada arkadaşının dudağından öpmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, güzelleşeceğine, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Diğerlerine yaklaşımlarınız başarı oranını da etkileyebilir.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşını dudağından öpmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının dudağından öpmek sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşı dudaktan öpmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını dudaktan öpmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, aydınlanacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi dudaktan öpmek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, birçok iş kapısının açılacağına delalet eder.

Rüyada alt dudaktan öpmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, borçlarını bitireceğine tabir olunur.

Rüyada kadının dudağından öpmek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, üzücü haberler alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments