Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş anneyi tabutta görmek

Rüyada ölmüş anneyi tabutta görmek

Rüyada ölmüş anneyi tabutta görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, başarısının azalacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş anneyi tabutta gördüyseniz:

  • Bir görüşmede çok fazla istekli davranmanız iyi olmayacak.

Rüyada annemin tabutunu görmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annenin tabutunu görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, daha pozitif biri olacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Rüyada annesinin tabutunu görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine delalet eder.

Rüyada anneyi tabutun içinde görmek borçların gittikçe artacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesini tabutta görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine işaret eder.

Rüyada annenin tabutunu taşımak bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına rivayet eder.

Rüyada annemi tabutta görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına delalettir.

Rüyada anneyi tabutta görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments