Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin tabutunu görmek

Rüyada annenin tabutunu görmek

Rüyada annenin tabutunu görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada annenin tabutunu gördüyseniz:

  • Sağlığınız iyi, son derece düzenlisiniz.

Rüyada annenin tabutunu görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada annesinin tabutunu görmek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine delalet eder.

Rüyada anneyi tabutun içinde görmek kazanca kavuşacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada annesini tabutta görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneyi tabutta görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına alamet eder.

Rüyada anneyi tabuta koymak aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada annemin tabutunu görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneyi tabutta görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, evlerindeki huzurun artacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments