Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin cezaevine girdiğini görmek

Rüyada eşinin cezaevine girdiğini görmek

Rüyada eşinin cezaevine girdiğini görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, küfürlü söze, birçok dedikoduya maruz kalacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada eşinin cezaevine girdiğini gördüyseniz:

  • Bir anlık boş konuşmak başımıza işler açabilir.

Rüyada eşinin cezaevine girdiğini görmek aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, sıkıntılarını aşacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının cezaevine girdiğini görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına tabir olunur.

Rüyada kızının cezaevine girdiğini görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, parasının ve malının da artacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada oğlunun cezaevine girdiğini görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, düzeninin yıkılmayacağına, geleceğinizin güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada cezaevine girdiğini görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, çalışmalarının beğenileceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına inanılır.

Rüyada birinin cezaevine girdiğini görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşinin cezaevine girdiğini görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments