Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının cezaevine girdiğini görmek

Rüyada kızının cezaevine girdiğini görmek

Rüyada kızının cezaevine girdiğini görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, açların doyacağına, sadaka ya da zekat vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının cezaevine girdiğini gördüyseniz:

  • Sürekli şüpheci davranışlarınızla arkadaşlarınızı bunaltmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada kızının cezaevine girdiğini görmek mutluluğunun katlanacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, işlerinin bir anda bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini cezaevine girdiğini görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının cezaevine girdiğini görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine rivayet eder.

Rüyada birinin cezaevine girdiğini görmek bazı kayıplar olabileceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine inanılır.

Rüyada bir yakının cezaevine girdiğini görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek onuruna ve şerefine leke süreceğine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cezaevine girdiğini görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin cezaevine girdiğini görmek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments