Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin cezaevine girdiğini görmek

Rüyada birinin cezaevine girdiğini görmek

Rüyada birinin cezaevine girdiğini görmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin cezaevine girdiğini gördüyseniz:

  • Özgürlük arzunuz artıyor.

Rüyada sevgilinin cezaevine girdiğini görmek sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada cezaevine girdiğini görmek buna rağmen kazanç getireceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin cezaevine girdiğini görmek kısmetlerinin her daim açık olacağına, dikkat çekeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine yorulur.

Rüyada kendini cezaevine girdiğini görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine yorulur.

Rüyada kızının cezaevine girdiğini görmek şansın döneceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada kocasının cezaevine girdiğini görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği gibi yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin cezaevine girdiğini görmek rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments