Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun cezaevine girdiğini görmek

Rüyada oğlunun cezaevine girdiğini görmek

Rüyada oğlunun cezaevine girdiğini görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada oğlunun cezaevine girdiğini gördüyseniz:

  • Bir kenara not almanızda fayda var.

Rüyada oğlunun cezaevine girdiğini görmek kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada bir yakının cezaevine girdiğini görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının cezaevine girdiğini görmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kızının cezaevine girdiğini görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının cezaevine girdiğini görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin cezaevine girdiğini görmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, mal mülk sahibi olacağına, bazı ortaklıklar kuracağına işarettir.

Rüyada birinin cezaevine girdiğini görmek dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada kendini cezaevine girdiğini görmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments