Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının cezaevine girdiğini görmek

Rüyada arkadaşının cezaevine girdiğini görmek

Rüyada arkadaşının cezaevine girdiğini görmek aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, günü birlik tatillere çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının cezaevine girdiğini gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri sanki batağa saplanmış gibi duran işleriniz birdenbire yürümeye başlayabilir.

Rüyada arkadaşının cezaevine girdiğini görmek gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun cezaevine girdiğini görmek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin cezaevine girdiğini görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada cezaevine girdiğini görmek işinde terfi edeceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin cezaevine girdiğini görmek bazı kaynakların tükeneceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kocasının cezaevine girdiğini görmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, ana baba dualarının alınacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine inanılır.

Rüyada bir yakının cezaevine girdiğini görmek küslüklerin biteceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments