Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin cezaevine girdiğini görmek

Rüyada kardeşinin cezaevine girdiğini görmek

Rüyada kardeşinin cezaevine girdiğini görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, iş hayatında başarılı olmaya, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşinin cezaevine girdiğini gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlere açık olmamak veya kabalaşmak yararlı sonuçlar doğurmayabilir.

Rüyada kardeşinin cezaevine girdiğini görmek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine işaret eder.

Rüyada birinin cezaevine girdiğini görmek hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kendini cezaevine girdiğini görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, gelirinin eksileceğine yorulur.

Rüyada cezaevine girdiğini görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada kızının cezaevine girdiğini görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin cezaevine girdiğini görmek eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının cezaevine girdiğini görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, huzurunu yerine getireceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada kocasının cezaevine girdiğini görmek ne yapacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments