Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek

Rüyada sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek

Rüyada sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin cezaevine girdiğini gördüyseniz:

  • Pişmanlıklarınızın veya geçmişin üzerinde çok fazla durmamalısınız.

Rüyada sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine işarettir.

Rüyada eşinin cezaevine girdiğini görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına delalet eder.

Rüyada kocasının cezaevine girdiğini görmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, güzel haberlerin alınacağına, aile hayatının hayır getireceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının cezaevine girdiğini görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin cezaevine girdiğini görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, kişinin malını kaybedebileceğine inanılır.

Rüyada bir yakının cezaevine girdiğini görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine işarettir.

Rüyada başkasının cezaevine girdiğini görmek doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kızının cezaevine girdiğini görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments