Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevine girdiğini görmek

Rüyada cezaevine girdiğini görmek

Rüyada cezaevine girdiğini görmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada cezaevine girdiğini gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız kişileri anlamakta zorluk çekebilirsiniz.

Rüyada oğlunun cezaevine girdiğini görmek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızının cezaevine girdiğini görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yakının cezaevine girdiğini görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Rüyada kendini cezaevine girdiğini görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının cezaevine girdiğini görmek hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin cezaevine girdiğini görmek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, sağlığının bozulmayacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının cezaevine girdiğini görmek büyük üzüntüler olacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kazancının artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments