Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin burnunun kanadığını görmek

Rüyada eşinin burnunun kanadığını görmek

Rüyada eşinin burnunun kanadığını görmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, zahmet veren işlerin artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin burnunun kanadığını gördüyseniz:

  • Sizinle aynı endişeleri taşıdıkları görüntüsü veren kişilerin asıl yüzleri ortaya çıkabilir.

Rüyada eşinin burnunun kanadığını görmek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı delalet eder.

Rüyada burnunu kanatmak uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, umutlarının söneceğine işaret etmektedir.

Rüyada babasının burnunun kanadığını görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına işarettir.

Rüyada kendi burnunun kanadığını görmek yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, yaşamdan istediklerini alacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun burnunun kanadığını görmek sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine delalet eder.

Rüyada oğlunun burnunun kanadığını görmek kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına işarettir.

Rüyada burnunun çok kanadığını görmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada bir kişinin burnunun kanadığını görmek haneye bereket geleceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments