Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin burnunun kanadığını görmek

Rüyada bir kişinin burnunun kanadığını görmek

Rüyada bir kişinin burnunun kanadığını görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kişinin burnunun kanadığını gördüyseniz:

  • Belli durumları nasıl yöneteceğinizi biliyorsanız sesli konuşmalısınız.

Rüyada bir kişinin burnunun kanadığını görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine alamet eder.

Rüyada burnunu kanadığını görmek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada birinin burnunun kanadığını görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada eşinin burnunun kanadığını görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına delalettir.

Rüyada babasının burnunun kanadığını görmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, rızkının da genişleyeceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burnunun kanadığını görmek üzüntülerin günden güne artacağına, eğleneceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada kendi burnunun kanadığını görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, sorunların üstüste geleceğine inanılır.

Rüyada başka birinin burnunun kanadığını görmek daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments