Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun burnunun kanadığını görmek

Rüyada çocuğunun burnunun kanadığını görmek

Rüyada çocuğunun burnunun kanadığını görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunun burnunun kanadığını gördüyseniz:

  • Aynı karmaşayı duygusal hayatınızda da yaşayabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun burnunun kanadığını görmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annenin burnunun kanadığını görmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına tabir olunur.

Rüyada burnunu kanatmak işinin başından ayrılmayacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi burnunun kanadığını görmek sevilen bir kişi olunacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine inanılır.

Rüyada bir kişinin burnunun kanadığını görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kazancın düşeceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin burnunun kanadığını görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin burnunun kanadığını görmek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada oğlunun burnunun kanadığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments