Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi burnunun kanadığını görmek

Rüyada kendi burnunun kanadığını görmek

Rüyada kendi burnunun kanadığını görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, dara düşeceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine inanılır.

Rüyada kendi burnunun kanadığını gördüyseniz:

  • Öfke, pişmanlık veya geçmişle bağlantılı duygular gelecek başarılarınızı olumsuz etkileyebilir.

Rüyada sevgilinin burnunun kanadığını görmek fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun burnunun kanadığını görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin burnunun kanadığını görmek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına tabir olunur.

Rüyada burnumun kanadığını görmek bereketli işler yapacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunun burnunun kanadığını görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, zor bir duruma düşüleceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının burnunun kanadığını görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin burnunun kanadığını görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin burnunu kanatmak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments