Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunun çok kanadığını görmek

Rüyada burnunun çok kanadığını görmek

Rüyada burnunun çok kanadığını görmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sonunda maddi zarara gireceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada burnunun çok kanadığını gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin burnunun kanadığını görmek kısmetinin her zaman açık olacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin burnunu kanatmak büyük kazançlar sağlayacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada burnumun kanadığını görmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunun burnunun kanadığını görmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin burnunun kanadığını görmek kalp kırmayacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine inanılır.

Rüyada oğlunun burnunun kanadığını görmek sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına inanılır.

Rüyada burnunu kanadığını görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının burnunun kanadığını görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, hatalarını düzelteceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments