Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının burnunun kanadığını görmek

Rüyada babasının burnunun kanadığını görmek

Rüyada babasının burnunun kanadığını görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasının burnunun kanadığını gördüyseniz:

  • Bir anlaşma geleceğinizi etkileyebilir.

Rüyada babasının burnunun kanadığını görmek kendisine ev alacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada annenin burnunun kanadığını görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin burnunun kanadığını görmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin burnunun kanadığını görmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, çok rahat edeceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin burnunu kanatmak hak yoluna döneceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının burnunun kanadığını görmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişinin burnunun kanadığını görmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına işaret eder.

Rüyada birinin burnunun kanadığını görmek parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments