Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun burnunun kanadığını görmek

Rüyada oğlunun burnunun kanadığını görmek

Rüyada oğlunun burnunun kanadığını görmek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun burnunun kanadığını gördüyseniz:

  • Şikayet etmeyi veya umutsuzluğa kapılmamayı başarabilirseniz, yavaş yavaş önemini kaybetmeye başlayan ya da zayıflayan ilişkileri toparlama şansınız var.

Rüyada oğlunun burnunun kanadığını görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına alamet eder.

Rüyada burnunun kanadığını görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, zor durumların sona ereceğine, dualarından hayır görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının burnunun kanadığını görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin burnunun kanadığını görmek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasının burnunun kanadığını görmek hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin burnunun kanadığını görmek durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına delalettir.

Rüyada kendi burnunun kanadığını görmek moralin bozulacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada eşinin burnunun kanadığını görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments