Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin boyunun kısaldığını görmek

Rüyada eşinin boyunun kısaldığını görmek

Rüyada eşinin boyunun kısaldığını görmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, gün sayacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin boyunun kısaldığını gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinize, sosyal yaşamınıza veya aşk hayatınıza daha fazla zaman ayırmak için işlerinizi belli bir seviyede tutmanız gerekebilir.

Rüyada eşinin boyunun kısaldığını görmek kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, çok iyi işler yapılacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kardeşinin boyunun kısaldığını görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, hanesine güneş doğacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının boyunun kısaldığını görmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına delalettir.

Rüyada bir başkasının boyunun kısaldığını görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine delalettir.

Rüyada boyun kısaldığını görmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine yorulur.

Rüyada bir kişinin boyunun kısaldığını görmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin boyunun kısaldığını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, ticarette yol katedeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının boyunun kısaldığını görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments