Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin boyunun kısaldığını görmek

Rüyada ölmüş birinin boyunun kısaldığını görmek

Rüyada ölmüş birinin boyunun kısaldığını görmek hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin boyunun kısaldığını gördüyseniz:

  • Pek çok kişi verilen görevleri veya yerine getirilmesi gereken işleri halletme konusunda başarı sağlamıyor olabilir.

Rüyada eşinin boyunun kısaldığını görmek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin boyunun kısaldığını görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, gülen yüzünün solacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının boyunun kısaldığını görmek hatalarını düzelteceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalettir.

Rüyada boyunun kısaldığını görmek finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir insanın boyunun kısaldığını görmek maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin boyunun kısaldığını görmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada kızının boyunun kısaldığını görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada bir başkasının boyunun kısaldığını görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments