Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının boyunun kısaldığını görmek

Rüyada arkadaşının boyunun kısaldığını görmek

Rüyada arkadaşının boyunun kısaldığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının boyunun kısaldığını gördüyseniz:

  • Problemleriniz çözülemeyecek kadar zor değiller.

Rüyada arkadaşının boyunun kısaldığını görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada kızının boyunun kısaldığını görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada boyun kısaldığını görmek yalan söyleyeceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına inanılır.

Rüyada eşinin boyunun kısaldığını görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, hayıflanacağına alamet eder.

Rüyada boyunun kısaldığını görmek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin boyunun kısaldığını görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin boyunun kısaldığını görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada bir kişinin boyunun kısaldığını görmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments