Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin boyunun kısaldığını görmek

Rüyada bir kişinin boyunun kısaldığını görmek

Rüyada bir kişinin boyunun kısaldığını görmek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına, işlerinin düzeleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada bir kişinin boyunun kısaldığını gördüyseniz:

  • Sanatsal çalışmalarınız, aşk hayatınız veya kendinizi ifade biçiminiz çok yakında tüm ilgiyi üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada bir kişinin boyunun kısaldığını görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına yorulur.

Rüyada bir insanın boyunun kısaldığını görmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine inanılır.

Rüyada başkasının boyunun kısaldığını görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin boyunun kısaldığını görmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, hedeflere ulaşılacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinin boyunun kısaldığını görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boyunun kısaldığını görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının boyunun kısaldığını görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin boyunun kısaldığını görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments