Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının boyunun kısaldığını görmek

Rüyada başkasının boyunun kısaldığını görmek

Rüyada başkasının boyunun kısaldığını görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının boyunun kısaldığını gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeli, fırsatları görmeye çalışmalısınız.

Rüyada arkadaşının boyunun kısaldığını görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına delalettir.

Rüyada boyunun kısaldığını görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine işarettir.

Rüyada bir kişinin boyunun kısaldığını görmek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşinin boyunun kısaldığını görmek yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, yokluk içine gireceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinin boyunun kısaldığını görmek gözünü en yukarılara dikeceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada birinin boyunun kısaldığını görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir başkasının boyunun kısaldığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine delalettir.

Rüyada bir insanın boyunun kısaldığını görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Recep

Bir futbolcunun boyu bir anda başka bir futbolcu tarafından çok hızlı bir şekilde kisaldığını ve birakdigi anda tekrar 3de ikisinin uzadığını gormek