Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyun kısaldığını görmek

Rüyada boyun kısaldığını görmek

Rüyada boyun kısaldığını görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, olumsuz haberler alacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boyun kısaldığını gördüyseniz:

  • Hayallerinizden veya hedeflerinizden bahsederken sadece olumsuz yönlerini hatırlatıyor olabilirsiniz.

Rüyada bir kişinin boyunun kısaldığını görmek gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada boyunun kısaldığını görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, küs arkadaşların barışacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin boyunun kısaldığını görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, birlikteliğe başlayacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına alamet eder.

Rüyada bir başkasının boyunun kısaldığını görmek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin boyunun kısaldığını görmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, duaların kabul göreceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine inanılır.

Rüyada bir insanın boyunun kısaldığını görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine alamet eder.

Rüyada boyun kısaldığını görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına tabir olunur.

Rüyada kızının boyunun kısaldığını görmek işlerin yolunda gideceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments