Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının boyunun kısaldığını görmek

Rüyada bir başkasının boyunun kısaldığını görmek

Rüyada bir başkasının boyunun kısaldığını görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir başkasının boyunun kısaldığını gördüyseniz:

  • Konuşmaktan çok icraate önem vermeniz size yardımı dokunabilecek veya sunacak şeyleri olan kişileri etkilemenizi sağlayabilir.

Rüyada başkasının boyunun kısaldığını görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada birinin boyunun kısaldığını görmek çektiği zorlukların biteceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada kızının boyunun kısaldığını görmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının boyunun kısaldığını görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birinin boyunun kısaldığını görmek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin boyunun kısaldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine alamet etmektedir.

Rüyada boyunun kısaldığını görmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalettir.

Rüyada bir kişinin boyunun kısaldığını görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments