Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin boyunun kısaldığını görmek

Rüyada kardeşinin boyunun kısaldığını görmek

Rüyada kardeşinin boyunun kısaldığını görmek amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, uzun sohbetler edeceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, kazancın arttırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin boyunun kısaldığını gördüyseniz:

  • Duygusal bir konuda ani tepkilerden kaçınılması gerekiyor.

Rüyada kardeşinin boyunun kısaldığını görmek mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada boyun kısaldığını görmek yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir başkasının boyunun kısaldığını görmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, net bir bakış açısı kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine alamet eder.

Rüyada eşinin boyunun kısaldığını görmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının boyunun kısaldığını görmek mallarının ve parasının çoğalacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada boyunun kısaldığını görmek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin boyunun kısaldığını görmek stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada bir kişinin boyunun kısaldığını görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments