Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin boyunu kısa görmek

Rüyada eşinin boyunu kısa görmek

Rüyada eşinin boyunu kısa görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, kişinin rahat nefes alacağına, alım gücünün zayıflamayacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine yorulur.

Rüyada eşinin boyunu kısa gördüyseniz:

  • Birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle bağlantı kurmanız size iyi gelebilir.

Rüyada eşinin boyunu kısa görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boyunu kısalmış görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, nice noksanlık içinde olduğuna, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin boyunu kısa görmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada boyunun kısa olduğunu görmek eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada birinin boyunu kısa görmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine alamet eder.

Rüyada başkasının boyunu kısa görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin boyunun kısa olduğunu görmek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının boyunu kısa görmek karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments