Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin boyunu kısa görmek

Rüyada sevgilinin boyunu kısa görmek

Rüyada sevgilinin boyunu kısa görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin boyunu kısa gördüyseniz:

  • Kötü niyetli olmasa bile ondan zarar görebilirsiniz.

Rüyada sevgilinin boyunu kısa görmek kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boyunu kısalmış görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin boyunu kısa görmek dertlerinin artacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının boyunu kısa görmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin boyunun kısa olduğunu görmek ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, başarılı bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının boyunu kısa görmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada boyunu kısa görmek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boyunun kısa olduğunu görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments