Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin boyunu kısa görmek

Rüyada birinin boyunu kısa görmek

Rüyada birinin boyunu kısa görmek işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin boyunu kısa gördüyseniz:

  • Ağır bir engellenme etkisi altındasınız.

Rüyada arkadaşının boyunu kısa görmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin boyunu kısa görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada boyunu kısa görmek kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına delalet eder.

Rüyada boyunun kısa olduğunu görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, malında azalmaya, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin boyunun kısa olduğunu görmek aralarında bir konuşma geçeceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, elinize para geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin boyunu kısa görmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının boyunu kısa görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, mutlu ve huzurlu olacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin boyunu kısa görmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments