Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyunu kısalmış görmek

Rüyada boyunu kısalmış görmek

Rüyada boyunu kısalmış görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, bahtın açılacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boyunu kısalmış gördüyseniz:

  • Dış uyarılara açıksınız.

Rüyada arkadaşının boyunu kısa görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin boyunu kısa görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin boyunun kısa olduğunu görmek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, herkesin takdirini toplayacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının boyunu kısa görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, aylık gelirinin artacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin boyunu kısa görmek tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına işarettir.

Rüyada boyunu kısalmış görmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, şansın yaver gideceğine yorulur.

Rüyada boyunu kısa görmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin boyunu kısa görmek seçkin bir eleman haline geleceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments