Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının boyunu kısa görmek

Rüyada başkasının boyunu kısa görmek

Rüyada başkasının boyunu kısa görmek borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının boyunu kısa gördüyseniz:

  • Sezgilerinizde güçlenme var.

Rüyada birinin boyunun kısa olduğunu görmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına yorulur.

Rüyada birinin boyunu kısa görmek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada boyunu kısalmış görmek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına delalettir.

Rüyada başkasının boyunu kısa görmek rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin boyunu kısa görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boyunu kısa görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, hastalıklarının azalacağına işaret eder.

Rüyada eşinin boyunu kısa görmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, kul hakkına girmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının boyunu kısa görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments