Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının boyunu kısa görmek

Rüyada arkadaşının boyunu kısa görmek

Rüyada arkadaşının boyunu kısa görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının boyunu kısa gördüyseniz:

  • Seçimleriniz konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada arkadaşının boyunu kısa görmek hastalıkların biteceğine, geri plana düşeceğine, sevdiklerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada boyunu kısa görmek bazı operasyonlar geçireceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada boyunu kısalmış görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının boyunu kısa görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin boyunu kısa görmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada boyunun kısa olduğunu görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin boyunu kısa görmek çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin boyunu kısa görmek sayılacağına ve sevileceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments