Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyunun kısa olduğunu görmek

Rüyada boyunun kısa olduğunu görmek

Rüyada boyunun kısa olduğunu görmek stresten uzaklaşılacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada boyunun kısa olduğunu gördüyseniz:

  • Bırakın her şey akışında yolunu bulsun.

Rüyada boyunun kısa olduğunu görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, psikolojik olarak toparlanacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin boyunu kısa görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, işveren koltuğunda oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin boyunu kısa görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının boyunu kısa görmek eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, çok kötü günler göreceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada boyunu kısa görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, içini açmaya karar vereceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada boyunu kısalmış görmek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin boyunu kısa görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, yağmur yağmamasına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının boyunu kısa görmek işlerinin kötüleşeceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments