Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin boyunun kısa olduğunu görmek

Rüyada birinin boyunun kısa olduğunu görmek

Rüyada birinin boyunun kısa olduğunu görmek neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına alamet eder.

Rüyada birinin boyunun kısa olduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir kişi sadece sizin tavsiyelerinizle hareket ederse bir anlaşmanın yapılacağına ikna olabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının boyunu kısa görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının boyunu kısa görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada boyunu kısa görmek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, yeni bir araba satın alınacağına delalettir.

Rüyada birinin boyunun kısa olduğunu görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada boyunu kısalmış görmek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin boyunu kısa görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, her şeyin gönlünce olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin boyunu kısa görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına yorulur.

Rüyada boyunun kısa olduğunu görmek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments