Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin boğazının kesildiğini görmek

Rüyada eşinin boğazının kesildiğini görmek

Rüyada eşinin boğazının kesildiğini görmek zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, daha iyi anlaşır olacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin boğazının kesildiğini gördüyseniz:

  • Neyse ki, olayları en akıllı şekilde yönetebilecek veya çözebilecek pozisyonda olacaksınız.

Rüyada eşinin boğazının kesildiğini görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine işarettir.

Rüyada bir kişinin boğazının kesildiğini görmek yokluk içine gireceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin boğazını kesildiğini görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına delalettir.

Rüyada boğazın kesildiğini görmek ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada boğazının kesileceğini görmek zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızının boğazının kesildiğini görmek emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, hayra ve esenliğe yorulmaktadır.

Rüyada boğazının kesilmesini görmek huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına inanılır.

Rüyada boğazı kesilmek rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments