Rüyada boğazın kesildiğini görmek

Rüyada boğazın kesildiğini görmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, sağlığın da bozulacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına yorulur.

Rüyada boğazın kesildiğini gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki herkes yeterince dürüst, sadık veya belli konular için yeterli olmayabilir.

Rüyada birinin boğazını kesildiğini görmek ününü ülke dışına taşıyacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına işarettir.

Rüyada boğazın kesilmesini görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, kendi işinin patronu olunacağına inanılır.

Rüyada boğazının kesileceğini görmek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğaz kesilmesi görmek önemli işler yapacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine inanılır.

Rüyada bıçakla boğazının kesildiğini görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi boğazının kesildiğini görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, zorlukları teker teker aşacağına yorulur.

Rüyada boğazının kesilmesini görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bıçakla boğazı kesilmek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, işe başlanacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top