Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin boğazını kesildiğini görmek

Rüyada birinin boğazını kesildiğini görmek

Rüyada birinin boğazını kesildiğini görmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, kişinin yaşamının değişeceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, böyle işlere kalkışacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin boğazını kesildiğini gördüyseniz:

  • Her an patlayıp hem kendinizi hem çevrenizi yakabilirsiniz.

Rüyada boğazından kesilmek aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada birinin boğazını kesildiğini görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, mutlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi boğazının kesildiğini görmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına işarettir.

Rüyada boğazının kesileceğini görmek aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin boğazının kesildiğini görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına delalet eder.

Rüyada bıçakla boğazı kesilmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına işarettir.

Rüyada bir kişinin boğazının kesildiğini görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada boğazı kesilmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments