Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazının kesileceğini görmek

Rüyada boğazının kesileceğini görmek

Rüyada boğazının kesileceğini görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, kötü sözler duyulacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, bilgilerle donanacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada boğazının kesileceğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin neler yaptığını veya söylediğini dikkatle takip edebilirsiniz.

Rüyada bıçakla boğazı kesilmek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin boğazının kesildiğini görmek kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, maddi olarak güç kazanacağına yorulur.

Rüyada boğaz kesilmesi görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına işaret eder.

Rüyada boğazından kesilmek mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, insanların afiyet bulacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada birinin boğazını kesildiğini görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada boğazı kesilmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının boğazının kesildiğini görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, işlerinin ağırlaşacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada boğazın kesilmesini görmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, kazancının da garanti ve sabit olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments