Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin boğazının kesildiğini görmek

Rüyada bir kişinin boğazının kesildiğini görmek

Rüyada bir kişinin boğazının kesildiğini görmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, geçim derdi çekeceğine, düşmanlarının güçleneceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin boğazının kesildiğini gördüyseniz:

  • Aşırı veya coşkulu tavırlarınız dikkat çekebilir.

Rüyada bir kişinin boğazının kesildiğini görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir insanın boğazının kesildiğini görmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada boğazını kesildiğini görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada boğaz kesilmesi görmek maddi anlamda güçleneceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada eşinin boğazının kesildiğini görmek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğazının kesileceğini görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin boğazını kesildiğini görmek şansının ve bahtının döneceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, yarasını saracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla boğazının kesildiğini görmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments